Svar angående Maxemilians eksem | Hannah - Maxemilian & Lillebror Vincent ♡

Hannah – Maxemilian & Lillebror Vincent ♡

Annons

Svar angående Maxemilians eksem

Ninni:
Kan det vara soleksem?

 

Svar: Det tror jag inte, han har knappt vart ute i solen. Inte naken ialla fall, men det kanske kommer på hela kroppen ändå?

 

Jennifer:
gud vad jobbigt när man inte får svar  vilken vårdcentral går ni till ?
kram

 

Svar: Tack för din kommentar!  Vi har vart på vårdcentralen Kusten, Bvc, och nu då på Barn och Ungdomsmedicin Solgärde.

 

S:
Ush vad jobbigt ! Har ni prövat och byta ut tvätt och sköljmedlet? Jag fick en massa utslag av det och även tvål. Problemen försvann när jag köpte neutral … Blir det inte bättre så är det värt att ta honom till hudspecialist. Hoppas det ordnar sig !

 

Svar: Tack för din kommentar! Ja vi har bytt allt, inte bara hans kläder som innan utan nu har vi alla samma skölj och tvätt medel, Neutral.
 
Märtha:
Stackarn de nog exsem ha har ? Men nu kanske bör ta han till en privat klinik o träffa en dermatolog kanske får bättre svar där ? . Hoppas han blir bättre snart

 

Svar: Ja, vi tror med det. Nu tror vi även att det är en infektion i kroppen. Vi skall till en homeopat snart. Tusen tack för din kommentar!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hej!
    Hamnade av en slump in på din blogg när jag googlade på eksem. Jag bor också i kungälv så det var lite roligt 🙂 Men måste höra för det låter så hemskt när ni inte vet vad det är? Har dom gjort pricktester och så på honom? Har en flicka på snart sex månader med hemska eksem som är ägg, vete och mjölkallergiker vilket dom sett på pricktest och blodprover.
    Hoppas det löser sig och dom hittar vad det är som utlöser eksemen!
    Frida

Annons
stats