Gnälliga & Svettiga barn!! | Hannah - Maxemilian & Lillebror Vincent ♡

Hannah – Maxemilian & Lillebror Vincent ♡

Annons

Gnälliga & Svettiga barn!!

Japp, morgonen började halv åtta idag när Maxemilian kom in till vår säng, då skulle han givetvis inte somna om utan han skulle upp, så det var bara att gå upp.

Våran lägenhet är verkligen en bastu det är helt galet, man vill ju gärna att det skall vara svalare hemma än ute, här är det typ tvärtom. Skit jobbigt, barnen blir gnälliga och svettiga men ut vill jag inte heller gå än. Det är ju nu som solen är som starkast. När Rickard kommer hem från jobbet skall vi åka till havet och bada.

Jag har tänkt lite, vilket är bäst sötvatten eller saltvatten? Jag kommer ihåg från när jag var liten och hade eksem hur mycket det kliade och sved, värst var det när man precis kom upp från vattnet, det var hemskt. Vad skulle ni som kanske vet lite mer rekomendera?

Jag menar det är ju sommar och det är hemskt att Maxemilian inte skall kunna bada på grund av hans eksem.

Ha en underbar dag 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mich

  Hahah jag fattar att du inte menade de :p!! Jag skriver i mailen (eller va de heter) på facebook!
  Puss!

 2. Michaela

  Ja, sommaren va den bästa tiden för eksemen! Yes, stugan finns kvar. Är faktist där just nu :). Ni kan väl komma förbi om ni är i krokarna :)?! Eller svänga förbi majorna på en fika om ni är i stan!
  Puss

  Svar
  Hahah, läste precis igenom vad jag skrev innan och mena inte att du var ful annars, men du fatta hahah! Ja det vill jag absolut! Kan väl skriva ditt nummer till mig på fb, hade vart jätte mysigt att ses igen..
  Puss hälsa mammsen med, och gubben din!♡

 3. Michaela

  Hallå där old friend! På sommaren när jag badade i havet var enda tiden mina eksem höll sig undan! Simbassäng, big no no! Då eskalerade de totalt.

  De strår även på 1177 (vårdguiden) att för en del kan eksemen bli bättre av att bada i saltvatten.

  Hoppas de dumma eksemen försvinner snart!

  Kramar!

  Svar
  Åh hej kära du!!
  Ja, jag har med för mig att på sommaren var den enda tiden då du såg bra ut, pratade faktiskt med mamma om det idag. Tänkte även på er stuga, har ni kvar den?
  Massa kramar ♡♡

Annons
stats